Blog

Basalt Kumlama Granit

Modern görünümün mimari olan granit doğal taş hemen hemen her alanda kullanılabilmektedir. Mutfak için modern görünümü sağlayan granit taş basalt kumla benekli bir görünüm ile genç bir görünüm de sağlıyor. Basalt kumla granit sadece banyo ve mutfaklarda değil zemin için de iyi bir alternatif olmaktadır.
Devamı >>

Denizli Traverten Veincut

Traverten doğal taş çeşitleri birçok alanda kullanılırken ev içinde kullanım alanları daha çok şömine döşemeleri olmaktadır. Sıcağa ve soğuğa dayanıklı olan traverten taş çeşitleri farklı kalitelerde, renklerde ya da görünümlerde olabilmektedir. Denizli de çıkartılan traverten doğal taş çeşidinin rengi ise kum rengine yakındır. İçerisinde hareler şeklinde dalgalanmalar bulunurken diz çizgilerinde yer aldığı doğal taşlar çıkarıl...
Devamı >>

Mermer İhracatçıları

Ülkemizde bulunan doğal taş ve çeşitlerinin zengin olması bu ürünü dış ülkelere pazarlamamızı da sağlamaktadır. Mermerin de ülkemizde birçok yerden çıkartılıyor olması kullanım dışında fazla kalan birçok ürün olmasına neden olmaktadır.
Devamı >>

White Onyx

Banyo ve balkonlarınızda kullanabileceğiniz doğal taşlar arasında oniks taşı da bulunuyor. White onyx temiz bir görünüm ve lüks için herkesin tercihi olurken bayanların banyolarında görmek istedikleri hijyenin de görüntüsü olmaktadır. White oniks taşlarının pürüzsüz olması tezgahların yanında balkon zemininde de kullanılmasını sağlamaktadır.
Devamı >>

Eskitme Makinesi

Malzeme tedarikçileri tarafından pazarlanan ürünlerden biri olan eskitme makinesi doğal taşların görünümlerini değiştirmek için kullanılmaktadır. Mermer, granit, oniks gibi doğal taşların farklı bölümlerde kullanılması için işlem görmesine yardımcı olan eskitme makineleri genelde duvar döşemelerinde tercih edilmektedir.
Devamı >>

Fantasia Traverten

Dış cephede kullanacak doğal taş arıyorsanız en kalitelileri her zaman traverten çeşitleri arasında bulunmaktadır. Dış cephe kullanımının dışında dekor amaçlı iç mekanlar da da kullanabileceğiniz traverten doğal taşları arasında fantasia kodlu taş çeşidi kahve tonları ile krem tonları arasında bulunması nedeni ile iyi bir fon tercihi olmaktadır.
Devamı >>

Sektörel Tedarikçi Makine Firmaları

Doğal taş ocaklarında çıkartılan malzemelerin kullanılması için atölyelerde işlenmesi ve istenilen boyutlara getirilmesi gerekmektedir. Atölyelerde işlenmesi gereken mermerlerin de farklı makine ve teçhizat ile istenilen boyutlara gelmesi firmaların tedarikçi makine firmaları ile sürekli iletişimde olmalarını sağlamaktadır.
Devamı >>

Kumlama Honlu Granit

Doğal taş kullanımı büyük yapılar arttıkça çoğalmaktadır. Granit doğal taşı diğer taşlara oranla daha kolay bulunduğu ve çıkartılabildiği için yer döşemesi ya da duvar dekorlarında kullanabilmektedir. Döşeme dışında mutfak ve banyoların yapılmasında çokça kullanılan granit farklı çeşitleri bulunmaktadır.
Devamı >>

Cephe Kaplama

Doğal taşlar ile yapılan dekorlar genelde duvar kaplama ya da iç mekan dekorlarında farklı taşların birlikte kullanılması ile oluşmaktadır.
Devamı >>

Bergama Gri Granit

Doğal taş çeşitleri arasında bulunan granit sokaklarda ve birçok toplu kullanım alanında karşımıza çıkmaktadır. Sokaklarda oluşturulan mozaik şeklindeki yer döşemeleri farklı bir kalitedeki granitten yapılırken avmlerde ya da diğer farklı toplu kullanım alanlarında yer döşemesi için kullanılmaktadır.
Devamı >>

Demmer Onyx Oniks

Sarı oniks olarak da bilinen doğal taşlar arasında bulunan demmer oniks insaat sektöründen dekoratif alanlara kadar birçok yerde kullanılabilmektedir.
Devamı >>

Beyaz Traverten

Doğal taş çeşitleri arasında yer alan beyaz traverten de diğer traverten çeşitleri gibi dış cephe ve dekor amaçlı kullanılmaktadır.
Devamı >>

Malzeme Tedarikçileri

Mermer işinin içinde olan herkes işlerin zamanında yetişmesi için ürünlerin ya da makineler ile ilgili tedarikçi firmalar ile anlaşmaktadır.
Devamı >>

Golden Empire Mermer

Mermer kullanımında en çok tercih edilen açık renk mermerlerden biri de golden empire mermer olmaktadır. Bal rengi ve açık kahve renklerde varyasyonları bulunan mermer çeşidi doğal taş çeşitlerinden olup doğada kendiliğinden bulunabilmektedir. Golden empire mermer çeşidinin renginden dolayı evlerde kullanımı çok yaygın olmamaktadır.
Devamı >>

Mermer Doğal Taş Çeşitleri

Doğal taşların kullanımı günümüzde inşaat sektörünün ve yapıların gelişimi ile artmaktadır. Mermer çeşitleri arasında bulunan anatolia cream, limanstone, sofie beige, monte bello gibi modeller ihtiyaçları karşılamaktadır.
Devamı >>