Recife Çimstone
Geri Dön
Recife Çimstone

Renkli görünümlerden hoşlanan kişiler her zaman doğal taşlardansa çimstone taşlarıda tercih etmektedir. Suni taşların içerisinde renk ve kalite bakımından birçok çeşidin bulunması doğada kendiliğinden oluşmayacak renklerin yapılmasına neden olmakta ve birçok kişi de farklı renkleri tercih ederek evlerine ya da iş yerlerine canlılık katmaktadır.

Recife çimstone modeli kırmızı, turuncu gibi renkleri içerisinde barındırırken düz olabileceği gibi isteğe göre içerisine kumlar ile asimetrik desenlerde oluşturulabilmektedir. Bu desenler her zaman farklı olacağı için otellerin ya da iş yerlerinin giriş resepsiyon kısımlarında fark edilirliği arttırarak insanların dikkatini çekmesine de yardımcı olacaktır.

Recife suni taş renginin canlılık görüntüsü gerçekten diğer doğal taşlardan farklıdır. Bu görüntü nar çiçeği olarak da adlandırılan bir renge bürünse de bunun kullanım alanı beklenenden fazla olmaktadır. Sıradanlıktan sıkılan kişiler sadece iş yerlerinde dikkat çekmesi ya da ilgi odağı olması için değil evlerinde de kırmızı renge sahip taşları kullanabilmektedir.

Recife suni taş çeşidinin evlerde kullanım yeri elbette bayanların en çok vakit geçirdikleri yerlerin başında gelen mutfaklar olmaktadır. Beyaz dolapların yanında soluk bir mutfağın olmasını istemeyen ve mutfağına canlılık katmak isteyen her bayan kırmızı tezgah ile güzel bir görüntü oluşturmaktadır. Recife suni taş tezgahlar sadece beyaz dolaplar ile birlikte değil siyah ya da sarı dolaplar ile birlikte de güzel bir uyum oluşturmaktadır.