Elazığ Vişne Mermeri
Geri Dön
Elazığ Vişne Mermeri

Mermerlerin hep siyah, beyaz ya da bej olduğunu düşünenlere vişne mermer farklı gelecektir. Elazığ vişne mermeri birçok alanda kullanılırken renk konusunda daha esnek olan herkesin mutfaktan lobilere kadar birçok alanda kullanılabilmektedir.

Vişne rengi mermerler görünüm açısından mor, bordo ve kırmızı tonlarını hatırlatırken arasından geçen beyaz renkler farklı bir görünüm kazandırmaktadır. Mermer kullanımında beyaz rengin görünümünü sevmiyorsanız siz de renkli mermerlerden yapılan objeleri tercih etmelisiniz. Kalitesinden ödün vermeyen Elazığ vişne mermeri otellerin girişlerinde ve farklı dekorlarda da tercih edilmektedir. 
 
Vişne renginin görünümü koyu olmasının yanında renk açısından ışık vurduğunda güzel bir görünüme kavuşması sağlanmaktadır. Işıklı bir mekanda vişne mermerlerden oluşan bir dekor çok uygun görünecek ve farklı olmasını sağlayacaktır. Vişne mermerlerin düz görünümlerden uzak olması ve sıradanlıktan uzak olması yeni ve farklı mermer çeşitlerini denemek isteyen kişiler için uygun olmaktadır.

Vişne mermerlerin renk çeşitlerinde beyaz damarlar bulunması gerçekten farklı bir görüntü oluşturmaktadır. Elazığ vişne mermerlerinde koyu rengin arasından geçen beyaz damarlar birbirinden farklı olması nedeni ile orijinal bir görünüm kazanması da sağlanmış olmaktadır. Vişne görünümlerinde kullanılan mekan da koyu bir detay olarak karşımıza çıktığı için vişne mermerlerin dışında başka koyu bir detayın bulunmaması gerekmektedir. Duvar renkleri ve aydınlatmanın açık olması vişne mermerlerinin daha belirgin ve güzel görünmesini sağlayacaktır.