Mermer Su Jeti ( Water Jet )
Geri Dön
Mermer Su Jeti ( Water Jet )

Mermer yer döşemelerinde güzel görünümler oluşmasını istiyorsanız siz de mermer su jeti modellerini tercih etmelisiniz. Yol ortasında farklı modellerin mermer üzerine işlenmesi ile oluşan görüntülere su jeti modeli denirken kullanılan alanlara göre farklı modelleri tercih edebilirsiniz.
Dar ve uzun koridorlar da mermer yer döşemelerini farklılaştırmak istiyorsanız ortandan tek sıra giden bir çiçek motifi kusursuz bir görünüm oluşturacaktır. Otellerde ya da apartmanların girişinde bulunan büyük koridorlar da gene yer döşemesinde mermer su jetlinin kullanılması gerekmektedir.
Büyük meydanlarda mermer yer döşemelerinde kare ya da dikdörtgen dekorlar mekanın büyüklüğünü farklı bir görüntüye getirmektedir. Büyük mekanların görüntüsünde yer döşemesinin önemli bir payı bulunurken mermer su jetleri mekanın büyüklüğünü ve boşluğu ortadan kaldırmaktadır.
Yer döşemesinin tam merkezinde oluşturulan mermer su jeti tercihinde köşeli çerçevelerin içerisinde oluşan desenler güzel görünmektedir. Mermer su jeti modellerinde lale modellerini tercih ettiğinizde ve Osmanlı motifleri ile modeli desteklediğinizde otantik bir görünüm kazanacaktır. Lale modellerinin mermerler üzerine işlenmesi işçilik ile ve farklı motorlu aletler ile yapılırken renk konusunda da istediğiniz renkleri motiflerde kullanabiliyorsunuz.
Mermer üzerine yapılan her işleme zorlu bir süreçten geçtiği için mermer su jeti işlemelerinin paha açısından daha çok olduğunu söyleyebiliriz. Mermer yer döşemelerinde sıradanlığın dışına çıkmak ve daha güzel görünümlerin oluşmasını istiyorsanız siz de mermer su jeti modellerine göz atmalısınız.