Marmara Mermeri
Geri Dön
Marmara Mermeri

Düz beyaz mermerin kullanım açısından çok çekici olmadığını düşünüyorsanız siz de Marmara mermeri denemelisiniz. Marmara mermer düz beyaz rengin üzerinden paralel çizgiler halinde siyah ve gri çizgiler bulunmaktadır. Bu modeller ile mutfaklarda tezgahlar ve orta sehpası olarak kullanılan orta masaları yapılabilmektedir.

Görünüm açısından şeritli olması zebra modelini andırsa da beyaz ve siyah uyumunu seven herkes için Marmara mermerlerin kullanımı oldukça geniş bir alan bulmaktadır.
Marmara mermer görünümü paralel çizlerden oluşurken aralık boyunun geniş olması nedeni ile küçük olan mekanları dahi büyük gösterebilmektedir. Bu nedenle mutfağınızın küçük olduğunu düşünüyorsanız ya da oturma odanızda masanın mekanı küçülteceğini düşünüyorsanız bir de Marmara mermerin kullanıldığı mekanları görmelisiniz. Eğer kendi evinizde bunu denemeden önce görmek istiyorsanız mutlaka satın almadan önce örnek diğer ürünleri görmelisiniz. Evinizde bu ürünlerin nasıl duracağını merak ediyorsanız da ürünlerin ölçüleri ile evinizi düşünmeli ve mekanı nasıl büyüttüğünü görmelisiniz.

Oturma odasında masanın mermer olması ağır bir görüntü oluşturur diye düşünüyorsanız mermerin her zaman güzel bir görüntü oluşturduğunu bilmelisiniz. Evinizde mermeri gönül rahatlığı ile kullanmalı ve renk konusunda seçimleriniz modern olarak bilinen beyaz ve siyahin ortak bir görüntü oluşturduğu Marmara mermerleri tercih etmelisiniz. Marmara mermerlerinin özellikleri arasında renk görünüm ve çizgilerin sıklıkları farklılık oluştururken siz kendi tarzınızı oluşturan bir modeli seçmelisiniz.