Mermer Ve Granit Yapıştırma Kaplama
Geri Dön
Mermer Ve Granit Yapıştırma Kaplama

Doğal taşların kullanımı görünümleri kaliteli yaparken maddi açıdan da yüksek fiyatlara mal olmaktadır. Maliyeti azaltıp aynı görünüme kavuşmak istiyorsanız siz de mermer ve granit yapıştırma kaplamaları kullanabilirsiniz. Görünümün canlı ve doğal taş görünümünde olmasını aynı zamanda temizlenebilmesini istiyorsanız gene kaplamaların da kaliteli yapılandan almanız gerekmektedir.

Kaplamalar yapıştırma şeklinde olurken yapıştırma işlemi sırasında hiç hava kaçırmamak ve görünümün düz olmasını sağlamalısınız. Mermer görünümlerde yapıştırmalar farklılaşırken gerçek bir görünüme kavuşmak istiyorsanız granit doğal taşı kullanmanız gerekmektedir.

Granit doğal taşların içerisinde asimetrik kesimli küçük taşların olması yapıştırmasının kullanımını da daha doğal bir hale getirmektedir. Granit yapıştırma kaplamalar arasında koyu renklerin görünümleri sevilirken bu yapı aynı zamanda modern bir görünüm de kazandırmaktadır. Modern görünümler için granit ve mermer kaplamaları yer döşemelerinde, duvar ve dekor döşemelerinde aynı zamanda merdiven döşemelerinde de kullanabilirsiniz.

Merdiven döşemelerinde yapıştırma tekniği çok daha farklı uygulanmakta ve kişiler bu şekilde güzel bir görünüm kazanmaktadır. Yapıştırmalar da çok girintili çıkıntılı yerlerin yapıştırılmasında bazı bölümlerden ortak kesimler yapılarak potların oluşması engellenmelidir. Bu özellikle merdivenlerin köşe kısımları için oluşurken doğru yerden kesmek ve üst üste gelmesini engellemek başarılı bir kaplamanın temellerini oluşturmaktadır. Gene kaplama sırasında içeriye hava almamak, yüzeyde hava kabarcıklarının bulunmaması doğru bir kaplama yaptığınızın göstergesi olacaktır.