Bilecik Bej Mermer
Geri Dön
Bilecik Bej Mermer

Kaliteli mermer rezervinin olduğu ülkemizde Bilecik bölgesinde çıkartılan mermerler genel olarak bej renk ve damarlı olmaktadır. Bej rengin görünümü sarı renk ile turuncu arasında kalırken kullanıldığı alanlar daha çok yer kaplamaları ve oturma odası takımları olmaktadır.

Masa kesimleri ve orta sehpa için uygun olan Bilecik mermerleri renk konusunda modern bir tarz oluşturmaktadır. Birbirine bağlı bloklardan oluşturulan eşyalar da farklı görünümler oluşurken bu bir yandan hep aynı görünümün oluşmasını engelleyerek modern havayı tamamlamaktadır.
 
Bej rengini çok sevmeyen fakat ferah bir görünüm katması nedeni ile evlerinde kullanmak isteyen herkesin Bilecik bej mermerden yapılan eşyaları tercih etmesi gerekmektedir. Mermerin damarlı yapısı sıradanlığın üzerine çıkarken görünümde farklılık isteyen herkesin bej mermerleri tercih etmesi önerilmektedir. Bej mermerlerden yapılan her eşyanın üzerinde kendine özgü bir doku oluştuğu için her birinin orijinal olduğun söyleyebiliriz.

Doğada bulunan damarlı mermerler üzerlerinde bulunan çizgiler nedeni ile tek ve benzersiz oldukları için her zaman farklılıkları ile tercih edilmektedir. Mermer çeşitleri arasında bulunana bej mermerler hamam kültürünü yaşatmak için banyolarda da kullanılabilmektedir. Geniş bir banyoya sahipseniz hamam kültürünü yansıtan birçok objeyi bej mermerlerden seçecek banyonuzun otantik bir hamam olmasını sağlayabilirsiniz. Tüm bu seçimlerinizde banyonuzun ölçülerini bilmeniz ve buna uygun tasarımları seçmeniz gerekmektedir. 
 
Platform Üyelerimizden Üntaş Mermer Bilecik Yeni Pazarda Bej Mermer Ocakları bulunmakta olup bej mermerle ilgili detaylı bilgiye üye sayfamızdan ulaşabilirsiniz >>