Blog

Mermer Eskitme

Mermerlerin yer döşemelerinde kullanımı yaygınlık kazanırken farklı modellerin oluşması günümüzde modanın öncelikli hale gelmesi birçok işlemi değiştirmektedir.
Devamı >>

Mermer Duş Tekneleri

Banyolarda kullanılan her malzemenin kaliteli olmasını istiyorsanız mermer doğal taşlarını tercih etmelisiniz. Lavabo tercihinde ve duş teknelerinde mermer tercihi hem hijyen açısından sağlıklı hem de görünüm açısından kaliteli olmaktadır.
Devamı >>

Çimstone Uygulamaları

Doğada bulunduğu halinin değiştirilmesi sonuc yapay olarak bilinse de içerisinde ağırlıklı olarak kuvars taşının olduğu çimstone uygulamalarında renk ve ölçüler doğal taşlara göre çok daha fazla çeşitlilik göstermektedir.
Devamı >>

Doğaltaş Sektöründe CNC Kullanımı

Doğal taşların kullanımında genelde işçilik ile atölyelerde çıkartılsa da her şeyin motor gücüne bağlandığı günümüz teknolojisinde mermerlerin işlemeleri de artık makineler ile yapılabilmektedir.
Devamı >>

Granit Zemin –Yer Kaplama Döşeme

Yerlerin sağlıklı bir görünüme kavuşması için doğal taş çeşitlerinden granitleri tercih edebilirsiniz. Granit zemin kaplamalarında parlak temiz bir yüzey oluşurken genellikle toplu kullanıma açık olan yerlerde granit kullanılmaktadır.
Devamı >>

Elazığ Vişne Mermeri

Mermerlerin hep siyah, beyaz ya da bej olduğunu düşünenlere vişne mermer farklı gelecektir. Elazığ vişne mermeri birçok alanda kullanılırken renk konusunda daha esnek olan herkesin mutfaktan lobilere kadar birçok alanda kullanılabilmektedir.
Devamı >>

Mermer Tv Üniteleri

Televizyonunuzun çok daha güzel görünmesini ve oturma odanızın geniş bir görünüme kavuşmasını istiyorsanız mermer tv ünitelerini denemelisiniz.
Devamı >>

Marmara Mermeri

Düz beyaz mermerin kullanım açısından çok çekici olmadığını düşünüyorsanız siz de Marmara mermeri denemelisiniz. Marmara mermer düz beyaz rengin üzerinden paralel çizgiler halinde siyah ve gri çizgiler bulunmaktadır.
Devamı >>

Mermer Su Jeti ( Water Jet )

Mermer yer döşemelerinde güzel görünümler oluşmasını istiyorsanız siz de mermer su jeti modellerini tercih etmelisiniz. Yol ortasında farklı modellerin mermer üzerine işlenmesi ile oluşan görüntülere su jeti modeli denirken kullanılan alanlara göre farklı modelleri tercih edebilirsiniz. Dar ve uzun koridorlar da mermer yer döşemelerini farklılaştırmak istiyorsanız ortandan tek sıra giden bir çiçek motifi kusursuz bir görünüm ol...
Devamı >>

Bilecik Bej Mermer

Kaliteli mermer rezervinin olduğu ülkemizde Bilecik bölgesinde çıkartılan mermerler genel olarak bej renk ve damarlı olmaktadır. Bej rengin görünümü sarı renk ile turuncu arasında kalırken kullanıldığı alanlar daha çok yer kaplamaları ve oturma odası takımları olmaktadır.
Devamı >>

Mermer Merdiven Basamağı

Mermer merdivenler kullanım açısından rahat olurken merdivenlerde aranan kaymaması ve basamakların düzlüğü mermerlerde bulunmaktadır.
Devamı >>

Mermer banyo ve Mutfak Tezgahları

Mermer döşemelerin en çok kullanıldığı alanlar banyolar ve mutfaklar olmaktadır. Mermer banyo mimarilerinde yer döşemesinden duvarlara kadar birçok alanda kullanılabilmektedir
Devamı >>

Mermer Firmaları

İnşaat sektöründe kullanılan malzemelerden biri de mermer olmaktadır. Mermer kullanımı yapıların yer döşemelerinde ya da tezgah gibi alanlarında kullanılabileceği gibi balkon kısımlarında da kullanılmaktadır. Mermerlerin inşaatlarda kullanılabilecek hale gelmesi için ise mutlaka mermerlerin çıkartılması ve çıkartılan mermerlerin işlenmesi gerekmektedir.
Devamı >>

Mermer ve Granit merdiven basamağı

Merdivenlerin şık ve kaliteli görünmeleri için ihtiyaçları olan şey gerçek doğal taşların kullanılması ise döşemelerinin yapılmasıdır. Mermer ve granit döşemeler her gün avmlerde ya da otellerin merdivenlerinde gördüğümüz görüntüler olmaktadır
Devamı >>

Mermer Ve Granit Yapıştırma Kaplama

Doğal taşların kullanımı görünümleri kaliteli yaparken maddi açıdan da yüksek fiyatlara mal olmaktadır. Maliyeti azaltıp aynı görünüme kavuşmak istiyorsanız siz de mermer ve granit yapıştırma kaplamaları kullanabilirsiniz.
Devamı >>