Blog

Mermer Asansör Sövesi

Mermer kullanımı her zaman kalitesi ile ilk tercihlerden olmaktadır. Apartmanlarda, avmlerde ve iş hanlarında sıklıkla kullanılan asansörlerin kaliteli bir görünüme sahip olması için mermer asansör söveleri tercih edilmektedir.
Devamı >>

Mermer Pah Makinası

Mermer makineleri ağır olmaları ve işlem yaparken güç istemeleri nedeni ile kullanan kişileri kimi zaman yorabilmektedir. Bilgi ve becerinin yanında tecrübenin de önem kazandığı mermer makineleri her zaman mermer sektöründe çalışanlara kolaylık sağlamaktadır.
Devamı >>

Mermer Sektöründe Water Jet Uygulamaları

Mermerlerin uygulaması yer döşemesinde duvar döşemesinde ve tezgahlarda farklı olurken bu görünümü çeşitlendirmek için her zaman modellerin yanında desenlerin de kullanılması gerekmektedir.
Devamı >>

Granit Mutfak Tezgahları

Mermer kullanımı mutfaklarda yaygın bir tercih olsa da granit renk alternatifleri nedeni ile daha çok son zamanların gözdesi olmaktadır. Granit mutfak tercihlerinde siyah kullanımı modern mutfakların oluşmasına neden olurken görünümde oluşan temiz ve popüler görünüm birçok kadın tarafından sevilmektedi
Devamı >>

Mermer Duvar Kaplaması

Mermerlerin kaplama alanında da kullanılması birçok mekanın çok daha temiz ve güzel görünmesini sağlamaktadır. Mermer duvar kaplamalarında tercih edilen renkler aydınlık görünüm verecek tonlarda olmalıdır.
Devamı >>

Mermer Merdiven Kaplamaları

Merdivenlerin görünümlerini siz de saha şık ve kaliteli bir hale getirmek istiyorsanız mermer doğal taşlarını bu anlamda kullanabilirsiniz. Mermer kullanımları merdiven kaplamalarında kesimleri ve her basamağa uygun farklı bir tasarım içermesi nedeni ile işçiliği maliyetli olan bir uygulama olmaktadır.
Devamı >>

Mermer Cila Makinası

Mermerlerinizin parlak ve güzel görünmelerini istiyorsanız mutlaka cilalarını yaptırmanız gerekmektedir. Genelde mermerlerin son aşamasında cila yapılsa da kimi bölgelerde cilasız kullanım tercih edildiği için önce döşeme daha sonra cila işlemi yapılabilmektedir.
Devamı >>

Granit Banyo Tezgahları

Banyoların yapımında kullanılan her malzemenin suya dayanıklı olması aranan ilk özellik olmaktadır. Doğal taşlar arasında insanların en çok tercih ettiği çeşitler arasında bulunan granitler birçok kişinin evlerinde banyolarında ve birçok alanda kullanılmaktadır.
Devamı >>

Mermer Şömine Uygulamaları

Mermer doğal taşların kullanımı çok yaygın bir biçimde karşımıza çıkmaktadır. Büyük yapılarda yer döşemelerinde ya da apartmanların duvar döşemelerinde karşımıza çıkarken mutfak, banyo ve evin içinde birçok alanda kullanılabilmektedir.
Devamı >>

Çimstone Kullanım Alanları

Çimstone yapay mermer olarak bilinmekte ve içerisinde kuvars taşının yanında birçok renkli polyesterin de bulunduğu bir madde olmaktadır.
Devamı >>

Plaka Dolgu

Mermerlerin kullanımında birçok aşama olduğunu işçilikten makinelerin kullanımına kadar uzun bir çalışma bulunmaktadır. Plaka dolgu modelleri ile mermerlerin şekil alması her zaman çok daha kolay olurken mermer atölyelerinde bu tür malzemeler olmadan çalışılması mümkün olmamaktadır.
Devamı >>

Mermer Banyo Tezgahları

Mermerin evlerimizde birçok alanda kullanıldığını biliyoruz. Birçok dış etkilere karşı dayanıklı olması her zaman öncelikli tercih olmasını sağlamaktadır. Banyolarda mermerin kullanımı sağlıklı bulunurken su ile temas içinde olan bu alanlarda dayanıklılık ön planda olmaktadır.
Devamı >>

Çimstone neden tercih edilir

Modern görünümlü evlere sahip olmak için günün ve teknolojinin bize getirdiği ürünleri kullanmamız gerekmektedir. çimstone malzemeler sayesinde evimizin her köşesi güzel bir görünüme kavuşurken bütçemizde bu konuda çok zarar görmemektedir.
Devamı >>

Mermer Katrak Makinaları

Mermerlerin doğru bir şekilde kesilmesi ve plakaların kullanışlı olması için makinelerin içerisinde parçalanmaları ve çıktıklarında ise güzel bir şekilde birleştirilmeleri gerekmektedir.
Devamı >>

Granit Merdiven Kaplama

Granit doğal taşların kullanımında sizler için önemli olan kalite ve görünüm ise bu taşlarda bulacağınız da kalite ve şık görünümler olacaktır. Granit taşların kullanım alanları en az mermerler kadar geniş olurken bu taşın birçok kolay yönünün olması döşemlerde ve binaların birçok yerinde kullanımını arttırmıştır.
Devamı >>