Granit Duvar Kaplaması
Geri Dön
Granit Duvar Kaplaması

Duvarlarınızda yeniliğe gitmek ve artık modern görünümü yakalayıp sık sık değişiklikler yapmak istemiyorsanız granit duvar kaplamayı kullanabilirsiniz. Genelde duvarın yarısında kullanılan granit duvar kaplama mekanlarda farklı bir görünüm sağlarken insanların sıcak kalmasını ve aynı zamanda içeride klima olduğunda da serin kalmasını sağlamaktadır.

Yalıtım içinde harika bir malzeme olan granit taşlar yer döşemelerinde ve duvar kaplamalarında kullanabilmektedir. Apartmanlar içerisinde bulunan evler için duvar kaplamalarında granit kullanımı çok doğru bulunmazken daha çok müstakil evlerde ve elbette büyük evlerde kalıcılığın daim olması adına granit duvar kaplamalar kullanılmaktadır. Duvar kaplaması yapıldığında çok sık değişikliklere gidilemeyeceği için mutlaka insanların açık tonlardan oluşan granit modellerini tercih etmesi gerekmektedir.

Granit modelleri arasında krem olarak bilinen içerisinde parça taş görünümü olan serpme granit modelleri aydınlık görünüm için çok doğru bir tercih olmaktadır. Görünümün ışıklandırma ile desteklendiği noktalarda ise modern görünümün oluştuğuna siz de tanık olacaksınız. Evlerde ve apartmanların dışında duvar kaplamaları en çok otel, sosyal alanlar ya da kamuya açık olan alanlarda kullanılmaktadır. Bulunulan mekanın resmiyetine göre duvar kaplamlarında granit modelleri farklı renklerde tercih edilebilmektedir. Hastaneler için beyaz ya da krem gibi açık renkler doğru birer tercih olurken sanat merkezlerinde duvar kaplamaları daha koyu ve kesik modellerinden oluşabilmektedir.