Mermer Eskitme
Geri Dön
Mermer Eskitme

Mermerlerin yer döşemelerinde kullanımı yaygınlık kazanırken farklı modellerin oluşması günümüzde modanın öncelikli hale gelmesi birçok işlemi değiştirmektedir. Mermer eskitme modelleri arasında siyah mermerlerin güzel bir görünüm oluşturduğu görünmektedir. Aynı zamanda ebruli olarak bilinen mermer modellerinde de eskitme görüntüler gerçekten çok kullanışlı olmaktadır. Eskitme modeli kendine otantik ve antika bir hava katarken bulunulan mekanı daha kullanışlı bir hale getirmektedir.

Eskitme modellerinde görünüm çok kullanılmış ve bu nedenle aşınmış gibi görünse de her zaman bu görünümün kullanıldığı yere göre farklı bir hava kattığı doğrudur. Mermerlerin eskitilmiş görünümleri kendiliğinden kaymayı önleyici olması da sağlıklı bir kullanımı birçok insana sunmaktadır. Ayağın kaymasını engelleyen doğal duraklar yer döşemelerin eskitilmiş mermerlerin kullanılmasına öncülük etmektedir.

Renk konusunda ebruli renkler ya da koyu renkler tercih edilirken sarı ve hardal renginde bulunan mermerler her zaman daha doğal durmaktadır. Mermer eskitmelerinde kullanılan makineler yüzeyi aşındırıcı etkiye sahip olurken bunu hep aynı görünümde yapmaktadır. İsteğe göre makinenin ayarlarından düzenlenerek eskitme dereceği düzenlenebilir. Tüm süreç makine üzerinden yapılabildiği için istenilen düzeyde eskitme mermerler çıkartılabilmektedir.

Mermer eskitme modellerinde desenlerin kullanılarak sanatsal bir çalışmanın da ortaya çıkmasını istiyorsanız mermerlerin eski görünümlerini gene destekleyen sanatsal grafikleri kullanmaya çalışmalısınız. Motif olarak lale motifleri eskitme mermerlere çok yakışırken bütünlük sağlamada etkili olmaktadır.

Mermer Eskitme
Mermer Eskitme
Mermer Eskitme
Mermer Eskitme
Mermer Eskitme
Mermer Eskitme
Mermer Eskitme
Mermer Eskitme
Mermer Eskitme
Mermer Eskitme
Mermer Eskitme
Mermer Eskitme