White Onyx
Geri Dön
White Onyx

Banyo ve balkonlarınızda kullanabileceğiniz doğal taşlar arasında oniks taşı da bulunuyor. White onyx  temiz bir görünüm ve lüks için herkesin tercihi olurken bayanların banyolarında görmek istedikleri hijyenin de görüntüsü olmaktadır. White oniks taşlarının pürüzsüz olması tezgahların yanında balkon zemininde de kullanılmasını sağlamaktadır.

White oniks taş çeşitleri arasında açık renkler çoğunlukta olurken kırık beyaz ve alternatifleri de bulunmaktadır. Bu çeşitlerin bireysel isteklere göre çeşitleneceği gibi büyük yapılar için kullanılacak standart taşlarda da kullanım alanı oldukça gelişmiş olmaktadır.

Büyük yapılar arasına genelde aklımıza alışveriş merkezleri gibi yerler gelse de bunu dışında oteller de ya da toplu kullanıma sahip sosyal tesislerde de zemin için mükemmel bir tercih olmaktadır. Günlük hayatta farklı yerlerde gözümüze takılan beyaz oniks doğal taş çeşitleri herkesin sevdiği görünümde bulunmaktadır.



Saf taş olarak da bayanların beğenisini toplayan oniks taşları görünümlerinde kusursuz olmaları herhangi bir çizgiden ya da asimetrik yapıdan hoşlanmayan herkesin sevgisini kazanmaktadır. Evde mutfak bölümünde kullanımı tezgahta bulunmasa da banyo ve balkon bölümlerinde ayrıca zemin için çokça kullanılan doğal taşlardan biri olmaktadır. Renk konusunda white onyx taşının genel bir görünüme sahip olması uzun seneler sıkılmadan kullanmanızı da sağlayacaktır. White oniks doğal taş çeşitlerini siz de evinizde ya da iş yerinizde kullanmak istiyorsanız internetten görmek ile yetinmeyip mutlaka oniks taşının dokusunu da hissetmek için doğal taş ofislerini ziyaret edebilirsiniz.