Sky Onyx
Geri Dön
Sky Onyx

Oniks doğal taş grubu içerisinde bal rengi ile krem geçişleri bulunan sky oniks inşaat sektöründe çokça kullanım alanı bulmaktadır. İnşaat sektörü içerisinde oniks doğal taşların kullanımının yaygınlığı yer kaplamaları ile pencere detaylarında oluşurken renk olarak da uyumlu bulunan renk sky oniks olmaktadır.

Balon görünümleri de içerisinde barındıran sky oniks doğal taş grubu büyük yapıların salon kısımları ya da giriş kısmı gibi bölümlerinde sıklıkla tercih edilmektedir. Günümüzde lüks apartman olarak karşımıza çıkan yapılarda giriş bölümlerinde ve basamak bölümlerinde aydınlık bir görünümün oturması için sky oniks doğal taşları tercih edilmektedir.

Dekor taş olarak kullanımı çok yaygın olmayan sky oniks taşlar kim zaman dekoratörler aracılığı ile doğal bir tv ünitesi çukuru oluşturulmasında ya da odanın farklı bölümlerinde nişlerin kurulmasında yardımcı olabilmektedir. Duvar rengi ile de uyumlu olması gereken niş detaylarında krem ve bal rengi geçişlere sahip olan sky oniks her zaman kurtarıcı bir mermer olmaktadır.

Duvar rengi ne olursa olsun uyum sağlayacak olan sky oniks uzun yıllar kullanım için de kaliteli bir malzeme olmaktadır. Sadece iş merkezleri ya da apartmanların ortak kullanım alanları için değiş isteğe göre insanlar evlerinin içerisinde de böyle detayları oniks doğal taşı ile gerçekleştirebilmektedir. Özellikle dağ evi ya da yazlık olarak kullanılan konsept evlerde bu tür detaylar çok güzel durmaktadır.