Kumlama Honlu Granit
Geri Dön

Doğal taş kullanımı büyük yapılar arttıkça çoğalmaktadır. Granit doğal taşı diğer taşlara oranla daha kolay bulunduğu ve çıkartılabildiği için yer döşemesi ya da duvar dekorlarında kullanabilmektedir. Döşeme dışında mutfak ve banyoların yapılmasında çokça kullanılan granit farklı çeşitleri bulunmaktadır.

Kumlama Honlu GranitKumlama honlu granit renk ve kalite bakımından birçok yapıda tercih edilmektedir. Kumlama honlu granit renk bakımından koyu ve ince kum desenlere sahip olmaktadır. Gri rengin ağırlıklı olduğu kumlama honlu granit siyah ile grinin farklı tonlarından oluşmaktadır.

Kumlama honlu granit doğal taşın kullanım alanlarında yer döşemesi ağırlık kazanırken mutfak tezgahlarında da granit taşın kullanımı bu çeşidin tercih edilmesini sağlamaktadır. Modern ve batı görünümlü mutfak tercihlerinde kullanılan koyu renklere sahip granit modellerini siz de kendi evinizde kullanmak istiyorsanız başta mutfak tezgahında ve duvar döşemelerinde yarıya kadar kullanabilirsiniz. Bu rengi tamamlayan renklerin açık tonlarda tutulması mutfağın aydınlık görünümünü destekleyecektir.

Kumlama honlu granit koyu renklere sahip olması nedeni ile tamamlayısı malzemenin her zaman açık renklerde olması gerekmektedir. Bu nedenle hazır mutfak ya da mobilya ile tamamlanacak granit taşları uyumlu olmalıdır. Evinizde göze hitap eden bir görüntü elde etmek için doğal taşlar ile renklerin dengesini korumanız gerekmektedir. Büyük yapılarda kullanılan kumlama honlu granit doğal taşı ile krem, kahve ve bal rengi gibi uyumlar sağlanabilir.