Golden Empire Mermer
Geri Dön
Golden Empire Mermer

Mermer kullanımında en çok tercih edilen açık renk mermerlerden biri de golden empire mermer olmaktadır. Bal rengi ve açık kahve renklerde varyasyonları bulunan mermer çeşidi doğal taş çeşitlerinden olup doğada kendiliğinden bulunabilmektedir. Golden empire mermer çeşidinin renginden dolayı evlerde kullanımı çok yaygın olmamaktadır.

En çok kullanıldığı alanlar arasında dış kaplama ya da dekor amaçlı köşe dizaynlarında kullanımı yaygındır. Mermer kalitesi olarak sağlam bir yapıda olan golden empire mermer otel, havuz gibi sosyal tesislerde kullanılabilmektedir. Golden empire mermer karo, mozaik ve dekor taş olarak tercih edilmektedir.

Mermer kullanımı ülkemizde yaygın olan doğal taşlardan olması nedeni ile çeşitlerinin de kullanımı yaygın olmaktadır. Mermerleri en çok gördüğümüz yerler büyük yapılar, toplu kullanım alanları ve iş yerleri olmaktadır. Renk konusunda tercihini sarıdan yana kullanan herkese golden emiper mermeri önerirken hangi alanda kullanacağınızı mutlaka satın alacağınız kişi ile paylaşmalısınız.

 

golden empire mermer çeşitleri


Mermerlerin hemen hemen tamamı karo, mozaik gibi alanlarda kullanılabilirken kimi farklı kalitede olabilmekte ve bu nedene döşenen ya da kaplanan alanlarda sorun çıkabilmektedir. Bu nedenle mermer seçiminizin uygulayacağınız alana uygun olmasına dikkat etmelisiniz. Mermer kullanımı için iş yerlerinde ve apartmanların giriş kısımlarında kaliteli ve güzel bir görüntü için golden empire mermer çeşidini tercih edebilirsiniz. Renk konusunda sarı tonlarda olması yer için de uygun olurken duvar döşemeleri için de kullanılabilmektedir.