Fantasia Traverten
Geri Dön
Fantasia Traverten

Dış cephede kullanacak doğal taş arıyorsanız en kalitelileri her zaman traverten çeşitleri arasında bulunmaktadır. Dış cephe kullanımının dışında dekor amaçlı iç mekanlar da da kullanabileceğiniz traverten doğal taşları arasında fantasia kodlu taş çeşidi kahve tonları ile krem tonları arasında bulunması nedeni ile iyi bir fon tercihi olmaktadır.

Taş görünümü isteğe göre pürüzlü ya da düz kesime sahip olabilmektedir. Kişilerin tercihine bağlı olan bu alternatif dış mekanlar için genelde pürüzlü kesim tercih edilirken iç mekanlarda mozaiği andıracak görünümler tercih edilmektedir.


Fantasia traverten doğal taş çeşitlerini evlerin içerisinde şömine gibi alanlarda da kullanarak güzel bir dizayn elde edebilirsiniz. bunun dışında baca etrafını belirginleştirmek ya da görünümünü güzelleştirmek için gene traverten taş çeşitlerini kullanabilirsiniz. Renk konusunda sizlere her zaman güzel gelecek kahve ve krem renkleri traverten taş çeşidinde doğal görünümün yanında her renk ile uyumlu da olmaktadır. Dış cephe kaplaması gibi alanlarda kullanılacak traverten taş çeşitlerinde yazının ya da herhangi bir görüntünün arkasında fon olarak kullanıldığında da önceliğin yazıda kalmasını sağlamaktadır.

Traverten taş çeşitlerinde sadece fantasia traverten doğal taşı değil bunun dışında farklı renk ve çeşitte bulunan birçok traverten taşları tercih ederek istediğiniz görünümü yakalayabilirsiniz. Fantasia traverten taş çeşitlerini apartman, otel, avm, sosyal tesis ya da toplu kullanıma açık olan bina ve benzeri iş yerlerinde dış cephe olarak kullanabilirsiniz.