Ege White Mermer
Geri Dön
Ege White Mermer

Mermerin kullanım alanları arasında inşaat, dekorasyon ve güzel sanatlar bulunurken yer kaplama ve dekor kullanımında en çok beyaz renk mermerler kullanılmaktadır. Ege white mermer adından da belli olduğu gibi beyaz renk mermer olarak kullanılmaktadır.

Beyaz renk mermer kullanım alanlarında evlerde mutfak tezgahları ya da banyo da istenilen alanlarda kullanılabilmektedir. İnşaat alanında yer döşemesinde en çok kullanılan alan olurken güzel sanatlar da heykel ve minyatürcülük önde gelmektedir. Heykel gibi kullanımlar iş hanlarında ya da otellerde kullanılırken ege white mermer çeşidi farklı alanlarda kullanılabilmektedir. Otel ve iş merkezlerinde temiz bir görünüm olması nedeni ile tercih edilen ege white mermer kalitesi ile de doğal taşlar arasında yerini almaktadır. Beyaz tercihin olduğu her yerde mermer çeşitleri arasında ege white mermeri tercih edebilirsiniz.
 
Yer döşemesinde kullanılan mermer boyutlarının büyük yapılarda olması kaplanılacak alanın daha kısa sürede tamamlanmasını sağlamaktadır. Bu işlem için büyük boyutlarda beyaz mermerlerin kesilmesi mermer ocakları tarafından gerçekleştirilmekte ve her yapıya uygun işçilikler yapılmaktadır.

Ege white mermer çeşidi doğal taşlar arasında saf beyazlığı ile tercih edilirken en çok çıkartılan bölgelerden biri ege bölgesi olmaktadır. Diğer bölgelerde bu kalitede bir mermer istediğinde her zaman ege white mermeri tercih etmektedir. Ege white mermer güzel sanatlar alanında heykel gibi sanatlar içinde uygulama bulmaktadır.