Boreas Suni Taş
Geri Dön
Boreas Suni Taş

Doğal taşların yanında alternatif olarak bulunan suni taşlar birçok alanda aynı doğal taşlar gibi kullanılmaktadır. Görüntü ve kullanım açısından benzer olan granit taş ile boreas suni taş en çok mutfak tezgahlarında kullanılmaktadır. Mutfakların tezgahlarının görüntü olarak aynı fakat kalite açısından farklı olmasında temel etken olan suni taş kullanımı kişileri kimi zaman yanıltabilmektedir.

Granit taştan ayrımı zor olan boreas suni taşın farklı elbette daha kısa sürece yıpranması olmaktadır. Bu tür suni taşlar birçok işlemden geçtiği ve son aşamada cilalama gibi süreçleri yaşadığı için kullanım süresinde almış olduğu işlemler gitmekte ve malzemenin ömrü kısalmaktadır. Suni taş kullanımının uzun ömürlü olmasını istiyorsanız dekor amaçlı kullanmalısınız.

Boreas suni taş gri ve siyah tonlarında bulunurken isteğe göre üzeri benekli ya da kumlu gri olarak bilinen çeşitler elde edilmektedir. Kumlu gri tonları boreas suni taşları mutfak tezgahları için oldukça uygun bulunurken temizlik ve hijyen açısından da oldukça kullanışlı olmaktadır.

Gri tezgah tercihi birçok dolap rengi ile uyumlu olması bayanların seneler içinde yapacakları değişikliklere de ayak uyduracaktır. Mekan içi kullanımı dışında büyük yapıların dış cephelerinde ya da kimi avmlerde gördüğümüz gibi dışta kalıcı bir tabela oluşumunda çoğunluk ile kullanılmaktadır. Gri ve siyah tonların ağırlıkta olması iyi bir fon olmasını sağlarken etkili bir kullanım ile farklı tasarımlar elde edilebilmektedir.