Bergama Gri Granit
Geri Dön
Bergama Gri Granit

Doğal taş çeşitleri arasında bulunan granit sokaklarda ve birçok toplu kullanım alanında karşımıza çıkmaktadır. Sokaklarda oluşturulan mozaik şeklindeki yer döşemeleri farklı bir kalitedeki granitten yapılırken avmlerde ya da diğer farklı toplu kullanım alanlarında yer döşemesi için kullanılmaktadır.

Bergama gri granit doğal taş modelleri her zaman evlerin mutfak bölümünde ve balkon taşları gibi alanlarda kullanılabilmektedir. Bergama gri granit taşlarının kullanımında ise açık renklerin ön planda olması zemin için ve açık mekanlarda kullanım için oldukça uygun olmaktadır.

Yeni yapılan apartmanlarda ve binaların içerisinde yer döşemelerinde kullanılan Bergama gri granit doğal taşları renk konusunda açık tonları içinde barındırdığı için aydınlık bir görünümün kazanmasına da destek olmaktadır. Binaların içerisinde özellikle çok ışık almayan bölümlerine uygulanan gri granit taşlar aydınlanmasını desteklemektedir.

Bergama gri granit doğal taş kesimlerine göre yer karosunda ya da duvar dekorlarında kullanılabilmektedir. Renk konusunda gri üzerine beyaz ve siyah desenlerin yer alması asimetrik bir görüntü oluştursa da modern olmasına granit doğal taşlar yardımcı olmaktadır. Bergama gri granit taş çeşitleri arasında farklı kalitede ürünlerin olması farklı alanlarda kullanıma uygun olmaktadır. Yer döşemeleri için daha düşük kalitede bulunan granit taşlar kullanılırken mutfak ve banyo tezgahları için daha kaliteli granit taş modelleri kullanılmaktadır. Hazır mutfaklarda da en çok tercih edilen Bergama gri granit modern bir görünüm için kullanılmaktadır.