Basalt Kumlama Granit
Geri Dön
Basalt Kumlama Granit

Modern görünümün mimari olan granit doğal taş hemen hemen her alanda kullanılabilmektedir. Mutfak için modern görünümü sağlayan granit taş basalt kumla benekli bir görünüm ile genç bir görünüm de sağlıyor. Basalt kumla granit sadece banyo ve mutfaklarda değil zemin için de iyi bir alternatif olmaktadır. Granit doğal taş görünümü kendinden cilalı bir yapıya sahip olması ile de sevilen ve çok fazla işlem görmeyen doğal taşlardan olmaktadır.

Basalt kumla granit deseni kendi içinde siyah fon üzerine gri, beyaz ve benzeri benekli çeşitli taşlardan oluşmaktadır. Asimetrik görüntüleri seven ve bu görünüm ile modernizeyi birleştiren her alanda basalt kumla granit kullanılabilir. Basalt kumla granit doğal taş çeşidini yer döşemesinde kullanılması daha çok otellerde ve alış veriş merkezi gibi yerlerde kullanılmaktadır. Kimi yazlık alanlarda havuz kenarlarında belirgin bir görüntü oluşması ya da havuzun içinde yapılan basamakların belirgin olması için kullanılabilmektedir. Yer döşemesi için kullanılırken istenilen kaydırmaz bir yapıya sahip olmasıdır.

Kaydırmaz bir yüzeyin oluşmasında farklı işlemlerden geçen basalt kumla granit doğal taşı kaliteli yapısı ile büyük yapıların tercihi olmaktadır. Görünümünde koyu renklerin hakim olması modern yapının destekçisi olurken her zaman siyah rengin ağırlıklı olduğu görünüm tercih edilmeyebilir. Bu gibi durumlarda gene aynı kalitede bulunan diğer granit çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Renk konusunda granit doğal taşlar arasında mutlaka size hitap eden bir tane bulabilirsiniz.